مسئولان استاني در گسترش ظرفيت‌ صنايع‌دستي کوشا باشند

به گزارش ميراث آريا(CHTN)، تهمينه دانيالي در اين گردهمايي که با حضور استاندار، مقامات عالي استان اردبيل و نمايندگاني از کشورهاي ترکيه و جمهوري آذربايجان برگزار شد، گفت: رويکرد دولت دهم توجه به حوزه فرهنگ و هنر به صورت ويژه است.

وي با اشاره به اينکه شخص رئيس جمهور بر مقوله فرهنگ و هنر توجه خاص دارد، اظهار داشت: ‌جايگاه زنان در توسعه اين رويکرد نقش و تأثير بسزايي دارد.

معاون صنايع‌دستي تصريح کرد:‌ 40 درصد جمعيت استان اردبيل را روستاييان و عشاير تشکيل مي‌دهند که نيرو و پتانسيل قابل توجهي در بخش صنايع‌دستي به شمار مي‌آيند.

دانيالي اضافه کرد: 70 درصد جامعه فعال صنايع‌دستي را زنان تشکيل مي‌دهند که به نظر مي‌آيد اغلب آن‌ها در روستاها و به صورت خانگي در بخش صنايع‌دستي فعال هستند.

اين مقام مسئول با تأکيد بر اينکه 2 ميليون نفر به صورت مستقيم از بخش صنايع‌دستي ارتزاق مي‌کنند، گفت:‌ بخش مهمي از فعاليت اين گروه به صورت خانگي انجام مي‌شود و اغلب فعالان آن زنان هستند.

وي افزود: معاونت صنايع‌دستي آماده است در تعامل با مديران استاني براي آموزش رشته‌هاي صنايع‌دستي ظرفيت‌هاي لازم را فراهم کند.

اين استاد دانشگاه در ادامه اظهار داشت:‌ از اول برنامه پنجم توسعه، سالانه بايد 110 هزار شغل در عرصه صنايع‌دستي ايجاد شود که اميدواريم بخشي که شايسته است در استان اردبيل ايجاد شود.

معاون صنايع‌دستي کشورمان با بيان اينکه ظرفيت‌هاي مغان و نمين در بخش توليد ورني و گليم قابل توجه است، افزود: مسئولان استاني بايد در رشد اين ظرفيت‌ها قوي عمل کنند.

تهمينه دانيالي يادآور شد:‌ تأکيد بر آموزش بيش از پيش صنايع‌دستي به ويژه به زنان است تا اشتغال در اين بخش گسترش يابد.

111/

انتهای پیام/

کد خبر 1389022848